comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yobo'nun eşi İstanbul'u bırakamıyor

12 Eylül 2014, Cuma 11:33

Bonservisi elinde bulunan Joseph Yobo'nun eşinin okul durumu nedeniyle İstanbul'da kalması gündemde...  

Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshettiği tecrübeli stoper Joseph Yobo, İstanbul'da kalabilir.

34 yaşındaki Nijeryalı defans oyuncusunun Fenerbahçe ile yollarını ayırmasının ardından geleceği ile ilgili durum netlik kazanmazken eşinin okul durumu nedeniyle İstanbul'da kalabileceği ortaya çıktı.

Tecrübeli futbolcunun Bahçeşehir Üniversitesi'nde Yeni Medya bölümünde öğrenci olan eşi Adaeze Yobo'nun okulunu tamamlamak istediği öğrenildi. Daha önce İngiltere'de de üniversite okuyan ancak bırakmak zorunda kalan Adaeze Yobo'nun yine aynı durumu yaşamak istemediği bu nedenle de İstanbul'da kalmayı planladığı ifade edildi.

'YOBO İLK AŞKIM DEĞİL'

Nijerya basınına konuşan Adaeze Yobo da, "Zamanımı genelde Nijerya'ya gidip gelmekle geçiriyorum. Çünkü Türkiye'de hala öğrenciyim." ifadelerini kullandı.

Öte yandan 2008 yılı Nijerya güzeli olan Adaeze, Yobo'nun hayatındaki ilk aşkı olmadığını ancak son aşkı olacağını dile getirdi.

SON 2 GÜN

Fenerbahçe ile sözleşmesini feshederek bonservisini eline alan Joseph Yobo'nun Ocak ayına kadar futbol oynayabilmesi için 2 günü kaldı.

14'üne kadar yeni bir takımla sözleşme imkanı bulunan Yobo'nun nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. İngiltere'den teklif alan Yobo'nun eşinin durumu ve düzenini bozmamak için İstanbul'dan bir kulüp araması da ihtimaller dahilinde.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!