comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de can sıkan gelişme

11 Eylül 2014, Perşembe 13:03

Fenerbahçe'de zorlu Trabzonspor maçı öncesinde milli oyuncuların yaşadıkları moral bozukluğu nedeniyle acil önlem planına geçildi.

Milli maç arası Fenerbahçe'ye hiç de iyi gelmedi... Milli takımın İzlanda karşısında aldığı mağlubiyetin yanı sıra Hollanda'nın, Çek'lere son anda yenilmesi, Emenike ve Sow'un milli takımlarında yaşadıkları sıkıntılar İsmail Kartal'ı zorlu Trabzonspor maçı öncesinde sıkıntıya soktu. Caner, Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Emre'nin yanı sıra Kuyt'ın da mağlubiyet yüzünden sıkıntılı döneceği, Emenike ile Sow'un da yine hocaları ile yaşadıkları sonrasında moral bozukluğu içinde İstanbul'a geleceklerini hesaplayan Kartal, ilk 11'inin 7 değişmezi için profesyonel yardım almaya karar verdi. Kartal'ın, Trabzonspor maçı öncesinde yönetimden mentör istediği, Cuma günü mentör eşliğinde bu futbolculara toplu bir terapi uygulanacağı bildirildi.

Kartal'ın özel isteği mentör acilen milli maç stresini atıp lige hazır olmaları için oyunculara psikolojik destek sağlayacak.
HASAN ALİ'YE MENTAL DESTEK

İzlanda ile oynanan milli maçta ayak baş parmağından sakatlanan Caner Erkin'in Trabzonspor maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Bu habere canı sıkılan İsmail Kartal, bugünden itibaren Hasan Ali'yi Trabzonspor maçına hazırlayacak. Kartal, idmanlardaki performansından memnun olduğu genç oyuncuya fizikten çok mental yardımda bulunacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!