comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte F.Bahçe'nin Trabzon karşısındaki 11'i

11 Eylül 2014, Perşembe 09:33

Trabzonspor maçında zorlu rotasyona gidecek olan Fenerbahçe'nin, Avni Aker deplasmanında sürpriz bir ilk 11 ile sahada olması bekleniyor.  

Spor Toto Süper Lig 2. hafta mücadelesinde Trabzonspor deplasmanına konuk olacak olan Fenerbahçe, Raul Meileres ve Caner Erkin'den gelen sakatlık haberleri ile sarsıldı. Söz konusu sakatlıkların ardından İsmail Kartal ve teknik heyet ise alternatifler üzerine düşünmeye başladı.

Caner Erkin ve Raul Meireles'in yokluğunda zorlu Avnki Aker deplasmanında zorunlu rotasyona gitmek durumunda kalan genç teknik adam, Raul Meireles'in alternatifi konusunda fazla bir zorluk çekmiyor ancak Kartal'ın en büyük kararsızlığı sol bek mevkiinde, yani Caner Erkin'in koltuğunda...

Portekizli yıldızın yokluğunda Alper Potuk'u ilk 11'e alması beklenen İsmail Kartal, Caner Erkin'in yokluğunda ise Hasan Ali Kaldırım ve Michal Kadlec opsiyonları arasında kararsızlık yaşıyor. Hasan Ali Kaldırım'ın maç eksiği Kartal'ı düşündürürken, Michal Kadlec cephesindeki soru işareti ise başarılı oyuncunun Kardemir Karabükspor karşısında kendine kalesine attığı golden dolayı yaşaması muhtemel olan moralsizlik.

Tüm bu değişkenlere rağmen, İsmail Kartal'ın Trabzonspor karşılaşmasında Raul Meireles'in yerine Alper Potuk'u; Caner Erkin'in yerine ise maç kondisyonu ve tecrübe açısında bir adım önde gözüken Michal Kadlec'e şans vermesi bekleniyor.

HASAN ALİ'NİN AÇIĞI ÇOK!

Sol bek mevkiinde Caner Erkin'in alternatiflerinden birisi olan Hasan Ali Kaldırım, oldukça uzun süredir Fenerbahçe forması ile maç tecrübesi yaşayamıyor. Geri bıraktığımız sezon Spor Toto Süper Lig, TFF Süper Kupa ve Türkiye Kupası olmak üzere toplam 3 kulvarda yalnızca 6 maçta forma giyen milli oyuncu, bu mücadelelerde takımına gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe ile son resmi maçına 13 Nisan 2014 tarihinde Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Antalyaspor karşılaşmasında çıktı. Söz konusu müsabakaya yedek kulübesinde başlayan milli oyuncu, 70. dakikada Caner Erkin'in rakibi ile girdiği ikili mücadele sonucunda sakatlanmasının ardından oyuna dahil olmuştu.

Milli sol bek, 2014/15 sezonunun ilk haftasında Fenerbahçe'nin Kardemir Karabükspor ile Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynadığı karşılaşmada ise İsmail Kartal tarafından 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.

DIEGO RİBAS HAZIR AMA...

Milli takım arasını son derece verimli geçiren ve kondisyon-fizik açısından takımı yakalan Diego Ribas'ın ise, hazır hale gelmesine rağmen İsmail Kartal tarafından Trabzonspor karşsında ilk 11'de sahaya çıkmaması bekleniyor.

Kazanan takım'ı bozmaya sıcak bakmayan genç teknik adamın, tıpkı ligin ilk haftasında oynanan Kardemir Karabükspor maçında olduğu gibi Trabzonspor maçında da oyunun gidişatına göre Brezilyalı yıldıza mücadelenin ilerleyen dakikalarında görev vermesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Mert Günok
Gökhan Gönül
Bekir İrtegün
Bruno Alves
Michal Kadlec
Alper Potuk
Mehmet Topal
Emre Belözoğlu
Dirk Kuyt
Moussa Sow
Emmanuel Emenike


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!