comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de savunma sıkıntısı

10 Eylül 2014, Çarşamba 20:53

Trabzonspor maçına hazırlanan Fenerbahçe'de Alves'den sonra Caner'in de sakatlanması teknik direktör İsmail Kartal'ın savunma kurgusu planlarını bozdu.

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçının kadrosu tam olarak netleşmedi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın oluşturmaya çağıltığı savunma kurgusu, yaşanan sakatlıklar nedeniyle sekteye uğradı. Bruno Alves'e, Caner Erkin'in sakatlığının eklenmesi, Kartal'ı alternatifler üretmeye yönlendirdi.
 
Sağ ayağının iki parmağında kısmi yırtık, kemik ödemi ve kanama tespit edilen Caner'in, Trabzon'da oynama ihtimali çok düşük. Yine de Fenerbahçe sağlık ekibi son ana kadar futbolcuyu oynatabilmenin yollarını arayacak. Caner'in olmaması halinde ilk aday Hasan Ali Kaldırım. Oynadığı hazırlık maçlarındaki isteğiyle teknik ekipten olumlu not alan Hasan Ali, yerli olması nedeniyle de sol bek pozisyonunda Kadlec'ten bir adım önde.
 
Savunmanın ortasında ise Bruno Alves'in oynama ihtimali vakit geçtikçe artıyor. Takımla çalışmalara başlayan Portekizli futbolcu, oynaması halinde stoper bölgesinde ilk alternatif olacak ve formayı Kadlec'ten alacak. Bu durumda Alves'in savunmadaki partneri yine Bekir İrtegün olacak.
 
Milli takımda sakatlanan diğer Fenerbahçeli oyuncu Mehmet Topal oldu. Ancak, sol bacağında darbeye bağlı bir ağrı bulunan deneyimli futbolcuda ciddi bir durumun olmadığı ve Trabzon'da forma giyebileceği belirtildi.
 
Öte yandan cezalı olan kaleci Volkan Demirel ve sakatlığı süren Egemen Korkmaz, Trabzonspor maçında oynamayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!