comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal sürpriz yapacak

10 Eylül 2014, Çarşamba 13:51

Fenerbahçe'de bir numaralı gündem maddesi olan Trabzonspor maçı öncesinde İsmail Kartal oyuncularına bir dizi uyarılarda bulunurken, yönetim ekstra prim vermeme kararı aldı. 

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi parola sahada ve saha dışında sakin kalmak. Sarı-Lacivertli takımda teknik direktör İsmail Kartal futbolcularına sürekli olarak tansiyonun yüksek olması beklenen maç öncesinde sakinliklerini korumaları yönünde telkinde bulunuyor. Kartal özellikle maç içerisinde tribünler ile herhangi bir temas kurulmamasının ve saha içerisinde olan konsantrasyonun bozulmaması gerektiğinin altını çizdi.

Maç öncesi rakibi ve seyircisini gerecek herhangi bir açıklamada bulunulmamasının da talimatını veren Kartal, kendi oyunlarını sakin bir şekilde oynamaları halinde sahadan 3 puanla ayrılan tarafın yine kendileri olacağını söyledi.
EKSTRA PRİM YOK

Fenerbahçe yönetimi zorlu Trabzonspor maçı öncesi olağanüstü hal ilan etti. Başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere hafta boyunca Samandıra'ya giderek oyunculara moral verecek olan yöneticiler, futbolculara yönetim olarak desteklerini iletecekler. Bu maç için standart galibiyet priminin dışında ekstra bir uygulama yapmayacak olan yönetim, kazanmaları gereken her maç gibi bunun da öneminin aynı olduğunu düşünüyor.

MEHMET TOPAL STOPERE

Trabzonspor hazırlıklarını tam gaz sürdüren Fenerbahçe'de cezalı Volkan Demirel ve tedavisi süren Egemen Korkmaz dışında eksik bulunmuyor. Süper Kupa finalinde yaşadığı sakatlık sonrası Karabükspor maçında forma giyemeyen Bruno Alves'in de düzeldiği ve önümüzdeki günlerde yapılacak çift kale maçlarda deneneceği bildirildi. Alves'in hazır olması durumunda forma giyeceği ancak oynamaması durumunda ise İsmail Kartal'ın Michal Kadlec'i değil de Mehmet Topal'ı stoper oynatacağı bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!