comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte Volkan Demirel'in Trabzonspor maçı kararı

05 Eylül 2014, Cuma 13:44

Fenerbahçe'de milli arada tek gündem Süper Lig'de 2. hafta karşılaşacakları Trabzonspor maçı.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarına tam gaz başlarken teknik direktör İsmail Kartal, Karabükspor maçında öne geçtikten sonra yaşadıkları gerileme ve pas hatalarını masaya yatırdı. Kartal, Ersun Yanal döneminde her hafta uygulanan video analizlerden vazgeçmedi. Yapılan hatalar ile ilgili olarak ayrıntılı bir video analiz hazırlatan Kartal, milli takım dönüşü bunu oyuncuları ile paylaşacak. Kartal'ın rakipleri Trabzonspor'un bir çok yeni transferi olması nedeniyle de bu oyuncular hakkında yardımcılarından bireysel raporlar istedi. Trabzonspor'un ligin ilk haftasında oynadığı Erciyesspor maçını da mercek altına aldı.

KARTAL, ÖZEL MENTÖR İSTEDİ
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, zorlu Trabzonspor deplasmanı öncesinde oyuncuları ile toplantılar yapmaya hazırlanıyor. Tansiyonu yüksek geçmesi beklenen Trabzon deplasmanı için sakin kalıp kendi oyunlarını oynamaları konusunda uyarılarda bulunacak. Kartal, geçen sezon Trabzon'da oynanan maçta yaşanan taşkınlıkların bu sezonda da başlarına gelebileceğini anlatacak. Tüm oyuncularına mental destek verecek.

Öte yandan milli takım dönüşü İsmail Kartal'ın özel olarak talep ettiği bir mentör futbolculara psikolojik yardımda bulunacak.  

VOLKAN, AVNİ AKER'DE TRİBÜNDE Mİ OLACAK?
Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in cezalı olmasına rağmen Avni Aker'deki maçı izlemek için Trabzon'a gitmek istediğini teknik direktör İsmail Kartal'a söylediği bildirildi. Cezalı olduğu için kulübede yer alamayacak olan Volkan'ın, ya Fenerbahçe için protokolde ayrılan yerde maçı izleyeceği, bu gerçekleşmezse takımın kamp yapacağı Rize'deki otelde kalacağı bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!