comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Diego Ribas iddialı konuştu

05 Eylül 2014, Cuma 10:32

Galatasaray'a transferinin ardından konuşan Goran Pandev'in, “4. yıldız bizim olacak” sözüne Fenerbahçe'nin yıldızından cevap geldi.

Devlerin 4. yıldız savaşı geçtiğimiz hafta başlarken, futbolcuların demeçlerindeki iddialı sözler de gündem yaratıyor. Galatasaray'ın yeni transferi Pandev, “4. yıldız bizim olacak” ifadesiyle de taraftarlarına umut saçmıştı. Fenerbahçe'nin bu sezonki tek transferi Diego Ribas da, yeni sezonla ilgili konuştu.

Takımına inandığını vurgulayan Sarı-Lacivertliler'in Brezilyalı yıldızı, “Diğer takımları da izledim. Biz onlardan üstünüz ve şampiyon olacak güçteyiz. 4. yıldızı takma şansımız rakiplerimize göre çok yüksek” diye konuştu.

‘Gerçek Diego'yu görmediniz'

Fenerbahçe'de çok farklı bir ortam olduğunu da vurgulayan Sambacı, “Birçok kulüpte oynadım ve bu kadar birbirlerine bağlı bir ekip görmedim. Buna da zaten son maçta sahada şahit oldum. Bu takım ruhu, Fenerbahçe'nin en büyük artılarından biri. Karabükspor karşılaşmasında ben de 30 dakika oynadım. Bu gerçek Diego değil. Gerçek Diego'yu 90 dakika oynadığımda göreceksiniz. Artık kendimi çok hazır hissediyorum ve hocamın şans vermesi halinde formayı giymek istiyorum” ifadelerini kullandı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!