comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'dan ses kaydı bombası

05 Eylül 2014, Cuma 04:32

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.  

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.

Sezon başında takımdan gönderilen teknik direktör Ersun Yanal hakkında açıklamalarda bulunan Yıldırım, tecrübeli çalıştırıcının soyunma odasındaki ses kaydı hakkında konuştu.

İnternete sızdırılan ses kaydı hakkında iddialı bir açıklama yapan Yıldırım, forma sponsoru almamaları konusunda ise kamuoyunda yaratılan algıyı eleştirdi.

İşte Yıldırım'ın çok konuşulacak sözleri;

- Yanal'ın kaset olayını sormak istiyorum. Çok konuşuldu bu konu?
- Kimse merak etmesin. Bu konuda bir hazırlığım ve açıklamam var. Kamuoyuna gerekenleri söyleyeceğim.

"BARCELONA BÜYÜK KULÜP DE..."

Formaya sponsor almamaları konusunda konuşan Yıldırım, ""Barcelona geçmişte “Reklam almayacağız” diyordu. Sonra UNİCEF ile anlaştı. Türk basını ve yabancı basını şunu yazdı; “Barcelona büyük kulüp, formasına sponsor almıyor.” Bize gelince ise “Reklam alamadı” oldu. Bize birçok sponsorluk teklifi geldi. Şartlarda anlaşamadık. Reklam vermek isteyen birçok firma oldu. Ama istediğimiz bedeli veren olmayınca reklam almadık. “Camiamız bunu bir şekilde kapatır” dedik. Fenerbahçe reklam almadan bu işi halledebileceğini düşünüyorsa buna saygı duyulmalı. Bize de “UNİCEF'in reklamını alın” teklifi geldi. Kabul etmedik. Taraftarımız o reklamsız formayı alsın, formanın göğsü boş kalsın istedik" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!