comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de oyuncular taraftarla buluşacak

19 Ağustos 2014, Salı 19:32

Emenike ve Hasan Ali Kaldırım, 21 Ağustos'ta Etiler Akmerkez AVM'de, Kuyt ve Serdar Kesimal ise 22 Ağustos'ta Esenyurt Marmara Park AVM'deki Fenerium mağazalarında taraftarların formalarını imzalayacak.

Fenerbahçe'de 2014-2015 sezonu formaları için Fenerium mağazalarında düzenlenen imza organizasyonları devam ediyor.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, futbolculardan Emenike ve Hasan Ali Kaldırım, 21 Ağustos Perşembe günü Etiler Akmerkez AVM'deki Fenerium mağazasında saat 16.00'da taraftarların formalarını imzalayacak.

Kuyt ve Serdar Kesimal ise 22 Ağustos Cuma günü Esenyurt Marmara Park AVM'deki Fenerium mağazasında düzenlenen organizasyonda saat 13.00'te taraftarlarla bir araya gelecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!