Yeni sezon hazarlıklarını yurt dışında sürdüren son şampiyon Fenerbahçe, önceki gün İngiltere'de, 3'üncü Lig temsilcisi Sheffield United ile karşı karşıya gelmişti. Soma yararına gerçekleştirilen karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koyan ve 1-0 öne geçen Sarı-Lacivertliler yedek ağırlıklı 11'le çıktığı ikinci yarıda ise bocalayarak zayıf rakibine 2-1 mağlup olmuştu. Söz konusu karşılaşmada özellikle savunma hattındaki hatalar dikkat çekerken geçtiğimiz günlerde sakatlanan ve sahalardan 6 hafta uzak kalacağı açıklanan Egemen'in eksikliği fazlasıyla hissedilmişti.
‘Sadece Diego' demişlerdi
Bu durum daha önce Diego Ribas'tan başka transfer yapmayacağını açıklayan yönetimin, planında değişikliğe gidip gitmeyeceği sorusunu akla getirdi. Konuyla ilgili Fenerbahçe Asbaşkanı ve yönetimin muhasip üyesi Tahir Perek, çarpıcı değerlendirmelerde bulunurken camiadaki transfer beklentisine de yanıt verdi.
‘Teknik heyetin planı hazır'
Fenerbahçe'nin transfere gerek duymadığının altını çizen Perek “Egemen'in kısa süreliğine yokluğu oraya takviye yapmayı gerektirmez. Takımımızın kadrosu yeni sezon için yeterli. Teknik heyetimiz de hazırlıklarını yapıyorlar” ifadelerini kullandı.
Yapılacak bir transferin kulübün mali durumuna getireceği artı yükü de yorumlayan tecrübeli idareci “Ben yöneticiyim ama ayrıca maliyeciyim. Yeni masraflara gelemem” diye konuştu.

