Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen Nadir Çiftçi İskoçya'da bu kez futbolu dışında bir konuyla gündeme geldi. Dundee United takımında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Türk futbolcu, Ada'da hız sınırını aşınca radara yakalandı.
Geçtiğimiz günlerde yeni bir araba satın alan Nadir, Mercedes C-serisi bu aracıyla adeta hız denemesi yaptı. 29 bin pounda satın aldığı otomobille 160 kilometre hız yapan 22 yaşındaki forvet, ehliyetini kaptırmaktan ise kurtuldu.
Konuyla ilgili duruşma görülürken, futbolcuya 360 pound para cezası ve dört ceza puanı kesildi. İskoç basını bu kararın üzerine Nadir'in ülkede tartışmalı bir karakter olmaya devam ettiğini yazdı. Geçtiğimiz yıl hakeme yaptığı hareketten dolayı aldığı maç cezaları hatırlatıldı. Nadir Çiftçi geçen sezon 11 golle takımının en golcü ismiydi.

