comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeli işadamları öyle birşey yaptı ki...

05 Haziran 2014, Perşembe 09:32

Şampiyonluk kutlaması yapan FB'li işadamları, GS'li futbolcuların yüzlerini bikinili kızların fotoğraflarının üzerine montajlayıp doyasıya eğlendi

Fenerbahçeli genç işadamlarının kurduğu Zorkoflar isimli taraftar grubu, önceki gün Boğaz'da şampiyonluk kutlaması yaptı. Mete Güldamlası, Emre Kütük, Uğur Ceylan, Arda Can, Turgut Tepret, Ömer Avşar ve Erdem Yılmaztürk gibi işadamlarının katıldığı kutlama, Galatasaraylılar'ı çok kızdıracak.

Fenerbahçeliler; Wesley Sniejder, Hakan Balta, Selçuk İnan, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu gibi ünlü Galatasaraylı futbolcuların yüzlerini bikinili kız fotoğraflarının üstüne yerleştirtip poster hazırladı. Grup, Galatasaray Adası'nın önünden geçerken de meşaleleri yakıp Kahtalı Mıçı ve Dilberay'ın söylediği 'Akşama Geleceğim' şarkısı eşliğinde tezahürat yaptı. GS'nin yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, sarışın bir kadın haline getirildi.

Felipe Melo'nun yüzünü ise fotomontajla bir köpeğin üstüne yerleştirdiler. Gecenin sonunda Galatasaray formalı bir şişme kadınla kına gecesi seremonisi düzenlendi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!