comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal yolcuları belirledi!

05 Haziran 2014, Perşembe 09:32

Krasic, Yobo ve Holmen'in gönderilmesi kesin. Cristian takım bulur bulmaz bırakılacak, Stoch da adaylardan biri ancak kampta bir şans daha verilecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, yönetime gelecek sezon için raporunu verip, yeni sezonun kamp programını da hazırlayarak Bodrum'a gitti. Başarılı teknik adam, Bodrum'da bir süre tatil yaptıktan sonra kızı Femin Yanal'ın 14 Haziran'daki düğünü için İstanbul'a dönecek.

Yanal'ın raporuna göre Krasic, Yobo ve Holmen'in Fenerbahçe'den ayrılması kesinleşirken, Cristian da takım bulursa gönderilecek.

5'İNİN GİTMESİ ŞART

Sarı lacivertlilerde gitmesi muhtemel yabancılar arasında gösterilen Stoch'un durumu ise belirsiz. Slovak oyuncunun, sarı lacivertlilerin Topuk Yaylası'ndaki kampında bir şans bulabileceği belirtiliyor.

Yabancı kontenjanının toplamda 8'e düşmesi nedeniyle en az 5 oyuncusunu göndermesi gereken Fenerbahçe için Dünya Kupası maçları ayrı bir önem taşıyor. Sarı lacivertliler, Dünya Kupası heyecanının dinmesinden sonra oyuncularına gelecek en uygun teklifleri değerlendirerek bir karara varmayı planlıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!