comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Caner Erkin giderse ''o'' gelecek!

04 Haziran 2014, Çarşamba 15:20

Fenerbahçe'de Caner Erkin belirsizliği devam ederken, Brezilya'dan gelen iddialar sarı lacviertli takımın Caner'in alternatifini hazırladığı yönünde...

Fenerbahçe'de muhteşem bir sezon geçiren ancak yeni sözleşme imzalamayan Caner Erkin belirsizliği devam ederken, Brezilya'dan gelen haberler sarı lacivertli yönetimin yıldız oyuncunun ayrılık ihtimaline karşın transfer çalışmalarına şimdiden başladığı yönünde.

Fenerbahçe'nin Caner Erkin'in yerine düşündüğü isimse hem Fenerbahçeli taraftarların hem de Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim olan Andre Santos...
Caner'in yeni sözleşmeye imza atmayarak ayrılması halinde Fenerbahçe forması altında çok başarılı iki sezon geçiren ancak sonrasında yaşanan 3 Temmuz'un ardından Mamadou Niang ve Diego Lugano gibi isimlerle beraber sarı lacivertli takımdan ayrılarak Premier Lig'in dev kulüplerinden Arsenal ile anlaşan Andre Santos'u geri getirmek isteyen Fenerbahçe yönetiminin ilk temaslarının olumlu olduğu ve Santos'un her fırsatta çok özlediğini dile getirdiği Fenerbahçe'ye dönmeye hazır olduğu ifade edildi.

Önceki gün verdiği röportajda "Fenerbahçe'den ayrıldım çünkü Şampiyonlar Ligi'ne alınmamıştık. Yoksa Arsenal'i Fenerbahçe'den büyük görmüyorum, Türkiye'ye dönmek istiyorum" ifadelerini kullanan yıldız futbolcunun bu sözlerinin ardından Brezilya basını da yıldız oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olacağını iddia etti. Fenerbahçe formasıyla iki sezonda 13 gol gibi bir sol bek için oldukça etkileyici bir performans sergileyen Andre Santos, geçtiğimiz yıldan bu yana Flamengo forması giyiyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!