comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den Caner'e G.Saray örneği

04 Haziran 2014, Çarşamba 10:32

F.Bahçe yönetimi iki kulüp arasındaki dengelerin farklı olduğunu belirtip, "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi geliri var. Biz ise mali dengeleri gözetmek zorundayız" deyip zam konusunu kapattı.

Galatasaray'ın Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la yaptığı sözleşmeler Caner Erkin görüşmelerinde gündeme geldi.

Fenerbahçe yönetimi, yıllık 3.5 milyon Euro'dan imza atan Burak ve Selçuk'un sözleşmeleri kendilerine örnek olarak gösterildiğinde, iki kulüp arasındaki dengelerin farklı olduğunu belirtip, "Galatasaray Şampiyonlar Ligi gelirleriyle bu parayı oyuncularına verebilir. Ancak bizim gidip gidemeyeceğimiz belli değil. Bu nedenle kulübün mali dengelerini gözetmemiz gerekiyor. Rakamımız bellidir" dedi ve bu örneğin kararlarını değiştirmeyeceğini söyledi.

INTER'İN KOZU İMZA PARASI!

F.Bahçe ile sözleşmesi biten Caner'in bugün Başkan'la bir araya gelmesi bekleniyor. Fenerbahçe ile kendi istediği rakam arasında halen fark bulunan Caner Erkin'in, en önemli talibi Inter'in görüşmelerde öne geçme adına 'imza parası' kozunu ortaya attığı öğrenildi.

İtalyanlar'ın bonservisi elinde bulunan başarılı sol beke yıllık 1 milyon Euro'dan toplam 3 milyon Euro ekstra imza parası vermeyi teklif ettiği, bunun F.Bahçe ile müzakereler nedeniyle beklemeye alındığı belirtildi.

Inter, F.Bahçe'nin önerdiği 1.8 milyon Euro'yu da Caner'e ödemeyi taahhüt ediyor.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!