Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdiği Brezilyalı yıldız Diego Ribas'ın babası ve aynı zamanda menajeri olan Djair Ribas, Sarı-Lacivertli taraftarların yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu.
Baba Ribas samimiydi
Djair Ribas, “Fenerbahçe'yle anlaştınız mı sorusuna net bir cevap verdi. “Evet anlaştık. Her şey tamam. Elimizde konfirme edilmiş bir sözleşme var. Fenerbahçe'yle 3 yıllık mukavele imzaladık. Artık bir sorun bulunmuyor” dedi. Gelişmeler hakkında çok fazla detay vermekten kaçınan baba Ribas, “İstanbul'a ne zaman geliyorsunuz” şeklindeki sorumuza ise, “Hazırız... En kısa sürede oradayız” yanıtını verdi.
3 yılda toplam 15 milyon euro alacak
Diego'nun bir kaç gün içinde İstanbul'da olması bekleniyor. Görkemli bir tanıtım toplantısı düzenleneceği kaydedildi. Öncesinde ise Madrid'te Diego'nun Fenerbahçe formasıyla çektirdiği fotoğrafların yayınlanması bekleniyor. Bonservis ücreti vermeyen Fenerbahçe'nin yıllık ücret hariç peşinen 3.5 milyon euro transfer ücreti vereceği de öğrenildi. Diego, ekstralarla 15 milyon euro alacak.

