comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Webo'nun pişmanlığı! "Keşke daha önce..."

27 Mayıs 2014, Salı 09:32

Fenerbahçe'nin deneyimli golcülerinden Pierre Webo, önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye çabuk uyum sağlayan ve attığı kritik gollerle kısa sürede taraftarların gönlünde taht kuran Pierre Webo, kariyerindeki en anlamlı şampiyonluğu yaşadığını söyledi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın takımın çimentosu olarak gördüğü 32 yaşındaki Kamerunlu forvet, uzun yıllar daha sahada kalacağını belirtti.

2012-13 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'ye adım atmasına rağmen kısa sürede klasını ispatlayan Pierre Webo, Sarı-Lacivertli takıma geç geldiğine yanıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ‘saha içinde ve dışında takıma daima enerji veren bir adam' olarak tarif ettiği Kamerunlu forvet, çoğu zaman kendi kendine “Keşke Fenerbahçe'ye erken gelebilseydim.” dedini söylüyor.

Kariyerindeki 4. şampiyonluğu yaşadığını anlatan Webo, duygularını şöyle aktarıyor: “Böyle güçlü ve büyük bir takımda şampiyonluk yaşamak çok mutluluk verici olay. Benim için kariyerimdeki en anlamlı şampiyonluk. F.Bahçe formasıyla daha çok şampiyonluklar yaşamak istiyorum.” Yedek kalmayı asla dert etmediğini de vurgulayan Webo, “ F.Bahçe gibi büyük bir kulüpte forma giyiyorsanız bazen yedek oturur bazen de sahada olursunuz. Önemli olan F.Bahçe için en iyisini verebilmek.” diye konuşuyor.

Gelecekteki futbol kariyeri hakkında düşüncelerini aktaran tecrübeli forvet, “Futbolu bırakmam için belirli bir yaş sınırım yok. Ne zaman ki bir sabah kalktığımda ‘mental olarak artık antrenman yapmak istemiyorum' dediğim zaman futbol kariyerime nokta koyarım. Şu anda kendimi kuvvetli hissediyorum.” açıklamasını yapıyor. Son olarak Kamerun milli formasıyla Dünya Kupası'nda boy göstereceği için heyecanlı olduğunu belirten Webo, “Türk Milli Takımı, Dünya Kupası'nda yer alamasa da benim gibi Süper Lig'de oynayan diğer futbolcular Brezilya'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum.” şeklinde konuşuyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!