comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Şampiyonluk kutlaması!

09 Mayıs 2014, Cuma 14:20

Sarı-lacivertliler, Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonu şampiyonluk kupasını 11 Mayıs Pazar günü taraftarının önünde kaldıracak

- Taraftarlar, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kutlamaya Kardemir Karabükspor maçının bileti ve kombine kartlarla girebilecek

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, kupasını 11 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kaldıracak.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, pazar günü öğle saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenecek barbekü partisinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek şampiyonluğun hikayesini anlatacak futbolcular, daha sonra üstü açık bir otobüsle stada doğru yola çıkacak.

Futbolcular ve teknik heyeti taşıyan otobüs, Bostancı'dan Bağdat Caddesi'ne giriş yapacak ve yol boyunca şampiyonluğun coşkusunu yaşayarak Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na ulaşacak. 

Sadece kombine kart ve bugün oynanacak Kardemir Karabükspor maçı bileti olan taraftarın alınacağı şampiyonluk şöleni için stat kapıları saat 18.00'de açılacak.

Etkinlik kapsamında, sarı-lacivertli kulübün amatör şubelerindeki sporcuları bu sezon kazandığı kupalarla saat 20.00'de statta tur atacak. Saat 21.00'den itibaren de "Son 90 dakika" kutlamaları başlayacak. Saha zeminine ve ekranlara yansıtılacak "video mapping" görüntüleriyle Fenerbahçe Kulübü'nün tarihi, geçmişteki şampiyonlukları, camianın son yıllarda yaşadıkları ve 19. şampiyonluğu sergilenecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!