comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de kritik toplantı! O kararlar...

09 Mayıs 2014, Cuma 09:33

Fenerbahçe Yönetimi bugün en kritik toplantısını yapacak. Saat 15.00'de bir araya gelecek olan yöneticilerin gündeminde hem idari, hem de teknik konular yer alacak.

Başkan Aziz Yıldırım'ın dosyasının infaz savcılığına gönderilmesinin yanısıra Teknik Direktör Ersun Yanal ve sözleşmesi sona erecek Caner Erkin ile ilgili detaylar da masaya yatırılacak.

Ayrıca gündem maddelerinden birinin de Galatasaray Kulübü ile son dönemde yaşanan gerginlik olması bekleniyor. Bu tatsız durum ile ilgili hangi yaptırımların uygulanacağına karar verilecek. İşte sarı-lacivertli kulübün yoğun mesai harcayacağı konular;

1) BAŞKANIN DURUMU
Aziz Yıldırım'ın her an cezaevine girme ihtimali bulunduğu için sarı-lacivertli yönetim yol haritasını belirleyecek. Yıldırım'ın başkanlığının düşmesi halinde yönetimden birinin mi, yoksa dışarıdan birinin mi koltuğa oturacağı tartışılacak.

2) YENİ SÖZLEŞME
Teknik Direktör Ersun Yanal ile prensipte devam etme kararı alan sarı-lacivertliler, Karabük maçı sonrası deneyimli hoca ile masaya oturacak. Ancak Yanal'a teklif edilecek ücret ve kontrat süresi bugünkü yönetimde masaya yatırılacak.

3) CANER'E TEKLİF
Sözleşmesi sona eren ve birçok Avrupa kulübünden teklif alan Caner Erkin için de yine benzer bir gündem olacak. Yönetimin futbolcuya teklif edeceği ücret ile kontrat süresi de toplantıda ele alınacak.

4) YENİ TÜZÜK
Tamamlanan tüzük çalışması ve Tüzük Tadil Kongresi öncesi son detaylar konuşulacak. Yöneticilerin son kez fikirleri alınacak.

5) KUTLAMALAR
Pazar günü gerçekleştirilecek şampiyonluk kutlamaları ile ilgili yapılması planlanan programlar üzerinde durulacak. Organizasyonun kusursuz işlemesi için gerekli tüm önlemler üzerinde durulacak.

6) GALATASARAY KRİZİ
Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasındaki final mücadalesinde yaşananların ardından oluşan tatsız tablo ve sarı-kırmızılı kulübün söylemleri konuşulacak, ezeli rakiple ilgili radikal kararlar alınacak.

7) BRANŞLAR
Yönetim, Erkek Voleybol Takımı ve Bayan Basketbol Takımı'nın küçülmesi düşüncesini de değerlendirecek. Gelecek sezon amatör branşlarda izlenecek yol belirlenecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!