comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kadlec'ten taraftara övgü

08 Mayıs 2014, Perşembe 20:33

Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Michal Kadlec, şampiyonluk ile ilgili konuştu.

Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Michal Kadlec, Fenerbahçe forması ile ilk sezonunda şampiyonluğa uzanarak, hedeflerine ulaştıklarına söyledi.

Fenerbahçe Televizyonu'nda açıklamalarda bulunan Michal Kadlec, ilk olarak şampiyonluğun kendisi ve kulübü açısından önemine değindi.
"Şampiyonluğun tadını çıkarmak istiyorum"

Kadlec, "Sezon başında buraya geldiğimde şampiyon olmak istediğimiz dile getirmiştim. Ve sonunda bu hedefimize ulaştık.  İlk senemde böyle bir şampiyonluk yaşadığım ve bununda Fenerbahçe için önemini bildiğim için gerçekten çok mutluyum. Hedefimize ulaştık ve bunun tadını çıkarmaya çalışıyorum" dedi.

"Böyle taraftar görmedim"

Fenerbahçe taraftarı için ayrı bir parantez açan Çek yıldız, "En önemlisi seyirci faktörü. Dünya'nın hiçbir yerinde takımını bu kadar motive eden destek veren seyirci topluluğu görmemiştim" diye konuştu.

"Profesyonel olarak hep çalıştım"

Forma şansı bulamadığı zamanlarda da profesyonel olarak hep çalıştığını dile getiren başarılı oyuncu, "Fenerbahçe kariyerim için de yeni bir sayfa. Baktığınız da fazla forma şansı bulamıyorum ama sürekli sonuna kadar çalışıyorum. Forma şansı bulsam da bulamasam da profesyonel anlamda kendimi işime vermeye çalıştım. Bunu da iyi yaptığıma inanıyorum. Şans bulduğumda da en iyi şekilde göstermeye çalıştım" ifadelerini kullandı.

"Hepimiz birbirimize destek verdik"

Takım içindeki birlikteliğin de altını çizen Kadlec,  "Şampiyonlar Ligi sonrası dönüş bir anlamda kötü oldu. Daha az maç, fazla forma şansı bulamadık. Ben, Holmen, Hasan Ali… Bu kötü bir şey gibi gözükse de takımı bir arada tutan bir şey. Üzgün olduğumuzda hepimiz birbirimize destek verdik. Forma şansı bulan arkadaş, bulamayan arkadaşa öğütlerde bulundu.  Birlikte hareket ettik. Profesyonel anlamda takımı belki de bir arada tutan bir etkendi" dedi.

"MP Antalyaspor maçı benim için unutulmazdı"

Fenerbahçe forması altında MP Antalyaspor karşısında attığı 2 golün kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen Çek oyuncu sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

"Antalyaspor maçında iki gol atmıştım ve gerçekten çok mutluydum. Uzun bir aradan seyircimizin önüne çıktım ve bunu 2 golle süslendirdim. Maçtan öncede Hasan Ali, "Artık zamanı geldi. Bir şeyler yapmalısın. 2 gol atmalısın" demişti. Ben de ona "En az bir gol atacaksın ve onun sevincini benle yaşa" demiştim. Maçtan önce konuşmuştuk ve gol sevinçlerini arkadaşlarımla beraber çok güzel kutladım. Benim için en unutulmaz maçlardan biri.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!