comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel o görüntüler hakkında konuştu!

08 Mayıs 2014, Perşembe 16:33

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, NTV Spor'a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamadan satır başları;

O VİDEO HAKKINDA KONUŞTU!

Artık davranılacak bir şey yok. Almış başını gidiyor. Bu olayları yapanlar sadece saha içerisinde olanlar ya da yöneticiler değil. Dış etkenler de çok. Türk insanında her şeyden bir gaza gelme de var. Sağduyulu olmak lazım. Bizler de saha içerisinde saha şartlarının vermiş olduğu etkilerden dolayı değişebiliyoruz.

Bazıları bazı şeyler yapmış, taraftarlarımız bizlerden karşılık bekliyor. Herşey karşılığını bulur. Sadece cuma, cumartesi, ve pazarı beklesinler. Biz eğlenelim ve şampiyonluğun tadını çıkaralım. Bu zaten yeter...

Hafta sonu programlarını konuştuk içeride. Şampiyonluk her sezon farklıdır. 3 senenin şampiyonluğu diyebiliriz. Yaşadıklarımız, çektiklerimizden sorna bu şampiyonluğun hem de böyle puan farkıyla kazanılması bizi çok memnun etti. Fenerbahçe her sezon şampiyonluğu kovaladı. her zaman şampiyonluğu istedi. Bu sezon biz şampiyon olduk, gelecek sezonlarda da bu yarış devam edecek. Bu şampiyonluk taraftarlarımızın ve başkanımızın hakkıdır. Tarih bu şamopiyonluğu yazacaktır. Çünkü içeride yaşadıklarımızı sadece biz futbolcular biliriz. Çok karakterli bir topluluğuz. İçeride de sezon içerisinde yaptıklarımızı düşündük. Tüm bu bayrağa gönül vermiş insanları tebrik ediyorum. İnşallah gelecek sezonlarda da şampiyon oluruz.

"BİZİM ARKADAŞLIĞIMIZ AİLE BAĞI GİBİ"

Bizim idmanlardaki durumlarımızı, kamplardaki durumlarımızı yakınımızda olan insanlar görüyor. Bizim arkadaşlığımzı iş arkadaşlığı değil, aile bağı gibi. herkes herkesin ailesiyle görüşüyor. Dışarıya çıkarken evliler, bekarlar birlikte çıkyıor. hariak bir dostluğumzu var. Emekli olduktan sonra görüşebileceğimiz çok sağlam arkadaşlıklarımız var.

"EN UNUTAMADIĞIM MAÇ..."

Benim en unutamadığım maçi deplasmanda Trabzonspor mçaı. benim şahsi fikrim biz Trabzonspor maçıdna şampiyon olduk. Orada fenerbahçe'nin saha içerisinde dimdik duruşu bizi şampiyon yaptı. Bunu herkes bilsin. Benim düşünem Trabzonspor maçı benim için en iyi maçtı. Trabzon'da 4 saat bekledik. O 4 saat takım olarak, o 4 saatin nasıl geçirileceğini bildik. Trabzon'da yaşadıklarımızın videosu elimizde var. Bu görüntülerini Fenerbahçe TV paylaşacaktır. Soyunma odasında inanılmaz kenetlendik. O gün şampiyon olduğumuzu ben soyunma odasında söylemiştim.

"AZİZ YILDIRIM BABAMIZ GİBİ"

Başkanımız Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım ama bizim için artık aile babası. Hiçbir zaman bize sırtını dönmedi. Her zaman bizim yanımızda oldu. Malum süreçte de malum süreç öncesinde de. Fenerbahçe için çalışan, yaşayan bir insan. Ben olsam bu kadar şeyi kaldıramazdım. Kendisine çok güveniyor ve biz de ona çok güveniyoruz. 2010-2011 sezonu şampiyonluğu anamızın ak sütü gibi helal olduğunu biliyoruz ve söylüyoruz. Ben hayatta olduğum sürece bu şampiyonluğu anlatıp yaşayacağım bunu herkes böyle bilsin. Başkanımız örnek bir insan, bunu bildiğim için onu çok seviyorum.    Bzi ileriye bakarak hiçbir şeyi düşünmüyoruz. Bu şampiyonluğu tekrar tekrar kutlayacağız. Biz Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. İnşallah hakkımızı alırız ve Şampiyonlar Ligi'ne gideriz. Bizler iyi düşünen insanlarız, bu nedenle Şampiyonlar Ligi'nde olacağımızı düşünüyoruz. Bazı gelişmeler var, bekliyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne gidemesek bile çıkıp 4. yıldız için gerekeni yapacağız. 4. yıldızın önemi çok büyük. 3. yıldızda, vardım, inşallah 4. yıldızda da olacağım ve o duyguları yaşayacağım. Galatasaray da tabii ki istiyor 4. yıldızı ama bir takım sezon sonunda başarılı oluyor.

"ERSUN HOCA BİZİM İÇİN..."

Ersun hoca farklı bir karakter, farklı bir yapısı var. Bunu takıma iyi yansıttığını düşünüyorum. Bu sene daha hücum ağırlıklı oynadık. Daha fazla gol yedik belki ama sonuç aldık. Ersun hocanın da payı çok büyük. gelecek senenin planlarını yapıyoruz.

Bana şut atan arkadaşıma bile teşekkür eden adamım. Beni genç yaşımda kaleye koyan Daum'dur. Aramızda sorunlar olmuştur ama saygım vardır. Bende olan herkese teşekkür ediyorum, saygı duyuyorum. Çalıştığım kimseyle aramda sorun yok. Hepsiyle tekrar çalışmak isterim.

Ufaklıktan beri Fenerbahçe ve Milli Takım kalesini korumak istedim. hedefler bitmez. hedeflerim tabii ki var. Vücudumun, bedenimin el verdiği sürece Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyorum. Bizim de sıramız geçecek. Arkamızdan gelen çok iyi kaleciler var. Murat hoca ve bütün kaleci arkadaşlarımızın arası çok iyi. Birbirimizi destekliyoruz. Futboldan sonra bu kulübe hizmet etmek istiyorum, konum ne olur bilmiyorum. Bunu zaman gösterir.

"GALATASARAY DERBİLERİ..."

Kaptanlık bizim için önemli bir sıfat değil. Yaşadıklarımızı, bildiklerimizi anlatıyoruz. İlla ki yanlışlarımız da vardır. Ben gerçekten çok büyük Fenerbahçeliyim. Benim Fenerbahçeli oluşum 2002-2003 yılında başlamadı. Sülalemde yanlış yola girmiş insanlşar vardır ama hepsi Fenerbahçeli'dir. Tribünde davul çalmışlığım var. Yağmurlu bir günde Bazen istemeden küfür ediyorum, kameralarla da yansıyor ama bu Fenerbahçeliliğim'den kaynaklanıyor. Taraftarın içinden geldiğim için böyle. Taraftarın içinden geldiğim için onların söyleyeceklerini söylüyorum.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı farklıdır. Futbolunun yemek yemesi bile değişir. O hafta sana öyle bir yükleme yapılır ki, bilgisayar gibi. Ben önce Galatasaray, sonra Beşiktaş, sonra Trabzonspor maçlarını severim. DerbidE deplasmanda aleyhime yapılan tezahüratlarda daha konsantre oluyorum, daha dik duruyorum. Derbilerde ne kadar büyük kulüp olduğumuzu anlıyorum. Eminim ki Galatasaraylı, Beşiktaşlı arkadaşlar da bunu yaşıyordur. Ben sakinim ama saha içerisinde futbolcular değişebiliyor.

Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizden desteklerini esirgemediler. Her zaman arkamızda oldular. Onlar gerçekten bizim itici gücümüz. Tüm taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyoruz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!