comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe antrenmanına ziyaretçi akını

07 Mayıs 2014, Çarşamba 22:33

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Karabükspor ile oyanayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde 9 Mayıs Cuma Kardemir Karabükspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenman öncesi tesislere gelen misafirler futbolcularla bir araya geldiler. Engelliler haftası (10-15 Mayıs) nedeniyle, Engelliler Derneği, Tuzla-İçmeler Özel Bedensel ve Zihinsel Engelliler Özel Eğitim Okulu, Mediha-Turhan Tansel Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri ile Edremit Fenerbahçe Spor Okulu ve Midyat İ.Ö.O öğrencileri futbolcularla fotoğraf çektirdiler. 
Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Maçta galip gelen takımın oyuncuları objektiflere galibiyet pozu verdiler. Bu anlar renkli karelere sahne oldu.

Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Salih Uçan, ikinci bölümde ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Egemen Korkmaz da takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Hasan Ali Kaldırım'ın tedavisine devam edildi.

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını 8 Mayıs Perşembe günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilecek antrenman saat 11.00'de başlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!