comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Uslu: "G.Saray olayı üstlendi"

07 Mayıs 2014, Çarşamba 17:51

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu kendisine yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - 360 ekranlarından tanınan Emre Can, Lig Radyo'da Yetkin Etkin ile Ajans Futbol'a konuk oldu. Mahmut Uslu ile yaptığı telefon görüşmesinden bahsederek çıkan olaylarla ilgili dikkat çeken detaylar aktardı.

İşte Uslu'nun sözleri;

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Galatasaraylılar bize misafir olduğu zaman son derece iyi ayarladık. Salona geldikleri zaman beden terbiyesinin verdiği yerde mi oturmak istersiniz yoksa kulübenin arkasında bulunan bölümde mi izlemek istersiniz diye soruyor. Bench'in arkasında oturduktan sonra sıfır problemle soyunma odasına gidildikten sonra sorunsuz uğurlanıyor.

Rusya'da yaşanan ufak problemleri sonrasında kapışma ortaya çıkıyor. Maçtan sonra Mahmut Uslu galibiyetleri için Galatasaraylı Işıl'ı tebrik ederek elini sıkıyor. Küfür hadisesi ile alakalı küfür edenle yöneticiler arasında çıkan bir olaydı ve yine Galatasaray'ı bağlayan bir olay çıkmadı.

Yöneticiler Abdi İpekçi'ye ilk geldiğinde önce oturacak yer bulamıyor. Bench'in arkasını bırak normal oturulacak yer kalmadığı için tribünlerin içerisine götürülüyor. Daha sonra olaylar çıktı ve ortalık yangın yerine döndü. Ama asıl önemli olan, Galatasaray'ın olayı üstlenir gibi sessiz kalması en çok üzüntü veren noktasıdır.

Haber: Yetkin Etkin - Lig Radyo


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!