comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alper Potuk'u G.Saray kapısından döndüren olay!

30 Nisan 2014, Çarşamba 13:33

Galatasaray ile Fenerbahçe, Alper Potuk transferinde karşı karşıya gelmişti. O transfer ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

Futbol, psikoloji yönetimidir. F.Bahçe'yi 27 Nisan'daki 19. şampiyonluğa götüren psikolojik üstünlüğün ilk adımı Suada'da atıldı. Akşam gazetesindeki haber şu şekilde:

Alper Potuk'un F.Bahçeli olması, dengeleri değiştirdi. Eskişehir Başkanı Halil Ünal ile G.Saraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, Alper Potuk'un transferi için Suada'da her konuda anlaştı. 6 milyon euroya imzalar atılacaktı. Ünal, Albayrak ile el sıkışırken telefonu çaldı. Arayan Yüksel Çağlar'dı. Başkan Aziz Yıldırım, Çağlar'ı devreye soktu, Halil Ünal'ı anlaşma masasından kaldırdı.

RAKİPSİZ DEĞİLSİN ASLANIM

Alper, 27 Mayıs 2013'te 6 milyon 250 bin euro para ve Orhan Şam ile Henry Bienvenu'nun bonservis hakları karşılığında F.Bahçeli oldu. G.Saray'a "Bu sezon rakipsiz değilsin" mesajı verildi. Alper, ilk sezonunda driplingleri, topu rakip kaleye taşıma gücü ile F.Bahçe'ye beklenin üzerinde katkı verdi.
 

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!