comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım Baroni'den bakın ne istedi

29 Nisan 2014, Salı 09:33

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan ettiği gecenin bilinmeyen detayları...

Papermoon'da taraftarlar, Başkan'a "Senin için hapse biz girelim. Gerekirse hapishanenin önüne çadır kurup seni 2 yıl orada bekleriz" dedi.
 
Papermoon'dan içeri girdiğimiz vakit, taraftarlar ayağa kalkarak başkana “Büyük başkan” diye tezahürat yaptılar, meşaleler yaktılar. Yıldırım, “Aman yangın çıkmasın” diye ikaz etti. Garsonlar G.Saraylı olan dahi F.Bahçe forması giymişti. Kendisine hizmet eden hasta G.Saraylı Hasan'a “Bu forma sana yakışmış” diye takıldı, anı olarak fotoğrafını çektirdi. Masada Abdullah Kiğılı, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Serdar Erkan vardı. Forma giymiş taraftarlar başkanın yanına gelerek kimi fotoğraf çektirdi kimi imzalı forma aldı.

Alper gibi tıraş ol Cristian
 
Başkan Aziz Yıldırım, Alper'in kesilmiş saçlarını görünce, “Sana bu çok yakışmış, böyle kal” dedi.  Cristian'a dönerek, “Asıl senin saçının kesilmesi lazım, Alper gibi” diye takıldı. Cristian da “Hemen yarın kestiririm başkan” yanıtı verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!