comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den transfer bombası

26 Nisan 2014, Cumartesi 12:30

Süper Lig'de mutlu sona yaklaşan Fenerbahçe, yeni sezon için transfer bombasını henüz sezon bitmeden patlatmaya hazırlanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon bitirmeye çok yaklaşan Fenerbahçe, sezon bitmeden ilk büyük transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Sağ bek ve stoper konusunda alternatif arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Fransız basınının haberine göre Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fransız milli savunmacı Bacary Sagna ile anlaşmaya çok yaklaştı. Fenerbahçe'nin 31 yaşındaki yıldız oyuncu için senelik 1.8 milyon euro önerdiği ve teklifin kabul gördüğü belirtildi.

Daha önce Galatasaray ile de adı geçen Sagna için Arsenal menajeri Arsene Wenger; "Görüşmeler ilerlemiyor" açıklamasını yapmıştı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!