Alman Bundesliga'nın geçtiğimiz sezon en iyi oyuncularından biri olan Marco Reus'un Dortmund'a transfer olmasından sonra bozulan forvet hattı henüz oturmuş değil. Geçen sezon çok iş yapan Marco Reus & Mike Hanke ortaklığı bozuldu. Luuk de Jong ve Mike Hanke ise tam olarak birbirine uyumlu değil.
Gladbach teknik direktörü Lucien Favre'nin kafasında 3 opsiyon var ve bunların içinde geçen sezonun başarılı ismi Mike Hanke yok. Alexander Ring veya Tolga Ciğerci'yi oynatacak olan Favre, eğer bu iki isimden de istenilen verim alınamazsa Basel'den transfer edilen Granit Xhaka orta sahaya transfer edilmesine rağmen de Jong'un yanına konabilir.
Lucien Favre'nin yarın oynayacakları Nürnberg maçı için belirlediği 11 ise şöyle; kalede ter Stegen, savunmada Jantschke, Stranzl, Dominguez, Daems, orta sahada Herrman, Nordtveit, Xhaka, Arango ve ileride Ring(Tolga), Luuk de Jong.
Yarın oynanacak maçlarla 3. haftası başlayacak Bundesliga'da Gladbach topladığı 4 puanla 8. sırada bulunuyor.

