comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe taraftarı Ata'nın huzuruna çıkıyor

23 Mart 2014, Pazar 10:34

Fenerbahçe'de tarihi günde ‘Adalete Fener Yak' organizasyonu çerçevesinde bugün Ata'nın huzuruna çıkıyor. 14.00'teki ziyarete binlerce Sarı-Lacivertli katılacak

Fenerbahçe bugün, Ulu Önder Atatürk'e gidiyor. Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu ve kongre üyeleriyle birlikte bugün, saat 14.00'te Anıtkabir'e çıkacak. Başkan'ın Anıtkabir Özel Defteri'ne yazacakları merakla beklenirken, Sarı-Lacivertli taraftarlar da Ankara'ya akın edecek.

İstanbul'dan 100'e yakın otobüsün Ankara'ya gideceği ve Türkiye'nin dört bir yanından taraftar derneklerinin de bu etkinliğe katılacağı ifade edildi. Kulüp, Ata'ya yaklaşık 100 bin kişilik bir ziyaret yapmayı planlıyor. Ayrıca burada ‘Adalete Fener Yak' organizasyonuyla alevlenen adil yargılama talebi de yinelenecek. Tüm branşlarda maçlar olduğu için, etkinliğe sporcu katılımı olmayacak.

Bu arada Anıtkabir organizasyonunu gerçekleştiren Ankara Fenerbahçeliler Derneği yaptığı açıklamada, “Her tür haksızlığa, çetelerin hukukuna, antidemokratik ve Cumhuriyet karşıtı oluşuma ‘Dur' demek için, bağımsız mahkemelerde adil yargılanma için, renklerin kardeşçe ve birlikte mücadelesi için, bu oyunda yokuz demek için, Türkiye için, sayın başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyelerimiz, derneklerimiz ve taraftarımızın katılımıyla Atamız'ın huzuruna çıkıyoruz. Atamıza Saygı ziyaretinde birlikte olalım, Ulu Önder Atatürk'ün ışığında omuz omuza yürüyelim” ifadelerini kullandı.

SAMANDIRA'NIN MORALİ YERİNDE

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 17.00'de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma hareketleri ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan idman, 3 ayrı grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, tam sahada yapılan çift kale maçla noktalandı. Maçı kazanan takım zafer pozu verirken, futbolcuların son derece neşeli ve hırslı olmaları dikkat çekti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!