comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım'dan 'takım ruhu' vurgusu

23 Mart 2014, Pazar 09:33

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın kaybıyla birlikte oyunculara bazı uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'ne gelen Başkan Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Asbaşkan Turhan Şahin ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan antrenmanın bir bölümünü izledi. Oyuncularla biraraya gelen Başkan Yıldırım “Camianın en önünde ve herkesin dikkatini çeken noktadasınız. Bu nedenle sorumluluklarınız çok daha fazla. Zorlu Gaziantep deplasmandan iyi bir sonuçla ayrılacağınıza inanıyorum. Ama bunun için özellikle takım ruhu ön planla olmalı” diyerek futbolcuları uyardı.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki idman ise 1.5 saat sürdü. Koşu ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Çalışma dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla noktalandı. Çift kale maçta galip gelen takımın oyuncuları objektiflere galibiyet pozu verdi. Pubis başlangıcı tespit edilen Cristian Baroni'nin tedavisine devam edildi.

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 11.00'de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!