comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe-Trabzon maçları neden ertelendi?

19 Mart 2014, Çarşamba 17:23

Fenerbahçe altyapı direktörü Şenol Çorlu, Trabzınspor ile yapılacak olan U-17 ve U-19 maçlarının neden ertelendiğini açıkladı.

FutbolArena - Fenerbahçe altyapı direktörü Şenol Çorlu, Trabzınspor ile yapılacak olan U-17 ve U-19 maçlarının neden ertelendiğini açıkladı.

Trabzon'un alt yapıdan sorumlu hocası Sadi Tekelioğlu daha bu açıklama öncesinde beni aradı ve hocam siz hiç merak etmeyin biz maçları Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde oynamak istiyoruz dedi ve bende bu konuda çok teşekkür ettim. Futbolcularında buna destek vermesi harika bir olay oldu.

Hakan Tecimer ve Rasim Kara beni aradı ve milli takımlara bizden 5 tane oyuncu alınacağını söyledi. Zaten 3 oyuncu gitse bile erteletme hakkımız bulunuyorken bizim 5 oyuncumuz gidince doğal olarak maçın nisan ayına ertelenmesi için karşılıklı yazıştıktan sonra ertelendi.

Hala tüylerim diken diken oluyor

Bunlar çok hoş değil konuşurken bile tüylerimiz diken diken oluyor. Kaldı ki üst yapılarda kesinlikle tasvip etmediğimiz olaylar oluyor. Keşke futbolu konuşabilsek veya nasıl geliştirebileceğimizi konuşabilsek daha iyi olurdu. Galatasaray ile de sıkıntımız oldu ama daha sonra unutuldu daha sonra Galatasaraylı yönetici arkadaşlarımız devreye girdi biz onları güzel bir şekilde ağırladık. Arzulamadığımız hadiselerdi fakat önemli olan her iki takımında sağ duyulu idareciler bir araya gelerek dostluk mesajları vermemiz lazım.

Kiralık oyuncularımızdan çok memnunum

Artık sezonun sonuna geldik 14-15-16 bu hafta sonra eriyor. 17-19 oynayacaklar ve maçları ertelendi. A2 bu hafta Konya ile oynayacak ve iyi gidiyorlar. Kiralık oyuncularımızdan çok memnunum arkadaşlarımız takip ediyorlar ve isterse İsmail Kartal ve Ersun hoca ile konuşuyoruz ve tabi ki biz seçenekleri kendilerini aktaracağız.

Haber: Yetkin Etkin 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!