comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den açıklama! Trabzon maçı neden ertelendi?

19 Mart 2014, Çarşamba 11:33

Fenerbahçe'de güvenlik sebebiyle Trabzon ile oynanacak karşılaşmaların ertelendiğinin konuşulması üzerine kulüp bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Şenol Çorlu, U17 ve U19 Futbol Takımlarımının U17 Elit Ligi ve U19 Elit Ligi'nin 22. haftalarında, Trabzonspor ile bugün deplasmanda oynaması gereken maçların U17 Takımının Milli Takıma verdiği oyuncular nedeniyle ertelendiğini söyledi.

U17 ve U19 Takımlarının Trabzon deplasmanında bugün oynaması gereken maçların güvenlik nedeniyle ertelendiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Şenol Çorlu, "Fenerbahçe U17 Takımı, U17 Milli Takımımıza 5 oyuncu gönderdi. Maçlar da bu nedenle ertelendi. Ayrıca bu takımlarımızın sadece Trabzonspor ile oynayacağı maçlar değil, ay sonuna kadar oynayacağı tüm maçla ileri bir tarihe ertelendi" dedi.

Fenerbahçe U 17 Takımından Bahadır Çiloğlu, Tarık Çetin, Muhammed Samed Karakoç, Savaş Polat ve Mehmet Eray Karadağ U17 Milli Takımımından, 25 - 30 Mart 2014 tarihleri arasında Yunanistan'da katılacağı UEFA U17 Avrupa Şampiyonası Elit Tur maçları için milli takım kampına katılmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!