comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal'dan Caner'e: "Maceraya atılma"

19 Mart 2014, Çarşamba 11:33

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, yabancı kulüplerin ilgisini çeken ve sözleşmesi sezon sonunda biten Caner Erkin'le özel bir görüşme yaptı.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Fenerbahçe'de bir diğer gündem sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin'in takımda tutulması.

Olağanüstü performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren, Alman Bayern Münih, İngiliz Arsenal ve Liverpool gibi takımlarını peşine düşüren süper solağı elden kaçırmamanın planlarını yapan Fenerbahçe de harekete geçti...

Takımın teknik patronu Ersun Yanal'ın, Caner Erkin ile özel bir toplantı yaptığı ve Avrupa'ya gitmemesi yönünde telkinlerde bulunduğu öğrenildi.

"MACERAYA ATILMA, YUVAN BURASI"

Yanal'ın öğrencisine, “Performansından oldukça memnunum. Senin yuvan burası. Maceraya atılma. Burada kal, futbol hayatını Fenerbahçe'de sonlandır ve efsaneler arasına adını yazdır. Daha önce Avrupa'ya gittin sen de gördün. Burada kalman hem senin hem de takımın menfaati adına çok önemli” dediği kaydedildi.

Caner Erkin'in de hocasına “Benim ilk hedefim takımda kalmak. Burada çok huzurlu ve mutluyum” karşılığını verdiği kaydedildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!