comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Moussa Sow: "Gol yeseydik..."

18 Mart 2014, Salı 10:33

Kaçırdığı goller sonrası önceki gece gözyaşlarına hakim olamayan Sow, o anları anlattı: Ya gol yeseydik.

Şükrü Saracoğlu'nda önceki güne damgasını vuran isimlerden biri kuşkusuz Moussa Sow'du.

Kaçırdığı goller sonrası büyük üzüntü yaşayan ve oyundan alındığında gözyaşlarına hakim olamayan Senegalli oyuncu, o sırada yaşadıklarını anlattı. Yakaladığı gol fırsatlarını değerlendirmesi gerektiğini belirten yıldız futbolcu, “Onları kaçırınca takım arkadaşlarımın mücadelesi ve tribünleri dolduran taraftarların müthiş desteği aklıma geldi. Gol yeseydik ve o maçı kazanamasaydık daha kötü olurdum. Gözyaşlarımı tutamamamın nedeni bu” dedi.

Oyundan alındığında direkt soyunma odasının yolunu tutan golcü futbolcuyu, karşılaşmanın ardından takım arkadaşları yalnız bıraktı.

Başkan mesaj yolladı!

Erciyesspor maçının ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da, idari menacer Hasan Çetinkaya aracılığıyla Sow'a mesaj yolladı: “Sakın moralini bozma, önümüzdeki maçlarda daha atacağın çok gol var. Bu akşam biraz şanssızdın ama bunu hemen geride bırakalım. Sana güvenimiz her zaman tam. Ben başkan olarak sonuna kadar arkandayım. Sen sadece bundan sonraki başarılarına, atacağın gollere odaklan. Bu kulübün taraftarı da senin her zaman arkanda, bunu sakın aklından çıkarma.”

(Fanatik)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!