comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sow'a 'Yıldırım' destek

18 Mart 2014, Salı 08:33

Kayseri Erciyesspor'a kaçırdığı goller sonrası oyundan çıkarılan Moussa Sow'a, Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım'dan destek geldi.

Moussa Sow'un gözyaşlarını Aziz Yıldırım'ın mesajı dindirdi.

Yıldırım: Her zaman senin yanındayım. Sen sadece bundan sonraki başarılarına, atacağın gollere odaklan.

Sow: Allah sizden razı olsun Başkanım, bu desteğiniz benim için çok önemli. Sizin guveninize boşa çıkarmam.

Ersun Yanal, kaçırdığı goller sonrası oyundan almak zorunda kaldığı Moussa Sow'a soyunma odasına giderken eşlik etti. F.Bahçeli futbolcular, galibiyet sevincini bir kenara bırakıp, Sow'a koştu. Senegalli yıldızı "Biz bir takımız. Sen bizim kardeşimizsin. Bu takım için yaptığın çok şey var, bundan sonra da yapacağın çok şey, atacağın çok gol var. Üzülme. Canın sağ olsun" diye teselli etmeye çalıştılar. Sow da herkese tek tek sarılıp teşekkür etti ama yıldız futbolcunun gözyaşlarını Başkan Aziz Yıldırım'ın duygusal mesajı dindirdi.

SOW'A EVLADIM DEDİ

Yıldırım, İdari Menajer Hasan Çetinkaya vasıtasıyla Sow'a şu mesajı gönderdi: Sevgili Musa, sakın moralini bozma, önümüzdeki maçlarda daha atacağın çok gol var. Bu (pazar) akşam biraz şanssızdın belki ama bunu hemen geride bırakalım. Sana güvenimiz her zaman tam. Ben başkan olarak her zaman senin yanındayım, seni destekliyorum. Sen sadece bundan sonraki başarılarına, atacağın gollere odaklan. Bu kulübün milyonlarca taraftarı da senin her zaman arkanda, bunu sakin aklından çıkarma evladım."

ALLAH RAZI OLSUN BAŞKANIM

Sow da bu mesaj karşısında çok duygulandı. Senegalli yıldız, "Allah sizden razı olsun Başkanım. Bu desteğiniz benim için çok önemli. Sezonun geri kalanı için bana büyük moral verdiniz. Sizin güveninizi boşa çıkarmayacagım" karşılığı verdi.

(Akşam)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!