comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Hababam cezayı engelledi

18 Mart 2014, Salı 08:33

Karşılaşma sonrası idari menajer Hasan Çetinkaya vasıtasıyla Senegalli yıldıza ulaşan F.Bahçe Başkanı, “Sana güvenimiz her zaman tam. Ben başkan olarak sonuna kadar yanındayım evladım. Sen sadece bundan sonraki başarılarına, atacağın gollere odaklan” ifadelerini kullandı

Kayseri Erciyesspor maçı için hayata geçirilen Hababam Sınıfı organizasyonu günler öncesinden planlandı. Halkın takımı Fenerbahçe ve Hababam Sınıfı birlikteliğini çok seven taraftarlar Asbaşkan Ömer Temelli'ye sosyal medya üzerinden ulaştılar ve böyle bir organizasyon yapılmasını talep ettiler. Bunun üzerine çalışmalar hız kazandı.

Fenerbahçe Dergisi'nin sorumlusu olan Mehmet Çatay'ın da eski Hababam Sınıfı oyuncusu olmasının da yardımıyla; Türkiye'nin çeşitli illerindeki Hababam üyeleriyle bağlantıya geçildi. Seyahat organizasyonları planlandı. Hep birlikte Fenerbahçe Konukevi'nde kaldılar. Maçtan bir gece önce Todori'de yenilen akşam yemeğinde duygusal anlar yaşandı ve oyuncular, “Bu sinema tarihinde de bir ilk. Yıllar sonra bizi bir araya getiren Fenerbahçe'ye sonsuz teşekkürler. Hiç unutamayacağımız, çocuklarımıza, torunlarımıza miras bırakacağımız bir gece yaşadık” dedıler.

Bu projenin hayata geçmesindeki bir diğer önemli amaç da statta çirkin ve kötü tezahüratın önlenmesiydi. Ceza sınırında olan sarı-lacivertliler Hababam Sınıfı sayesinde çok farklı bir atmosferde maçı izleme şansı buldu. Özellikle gollerden sonra çalan Hababam melodileri müthiş pozitif bir hava estirdi. Bu sayede maç içinde tek bir kötü ve çirkin tezaürat olmadı. Yönetim sezon sonuna kadar benzer fikir ve projeler geliştirerek ceza almanın önüne geçmeye çalışacak.


(Milliyet)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!