comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan Demirel'e tam destek! 'Trabzon Fatihi'

17 Mart 2014, Pazartesi 09:34

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor maçında yaşanan olaylarda hedef isim haline gelen Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'e, Sarı - Lacivertli taraftarlar sahip çıktı.

Trabzon'da hedef isim olan Volkan Demirel'e Fenerbahçeli taraftarlar sahip çıktı. Tribünler, tecrübeli kaleciye, "Trabzon Fatihi" diye bağırdı.

Fenerbahçe tribünleri dün Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Erciyes maçı öncesinde kalecileri Volkan Demirel'e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Geçen hafta yarıda kalan Trabzonspor maçında tribünlerin hedef isimlerinden biri olan milli file bekçisine Kadıköy'de tribünler sahip çıkttı. Sarı-lacivertliler, "Trabzon fatihi Volkan Demirel" diye tezahüratlar yaparken, Volkan da tribünleri alkışlarla selamladı. Taraftarların moral verdiği Volkan maç içerisinde de özellikle her iki devrede yaptığı iki kritik kurtarışla formda gözüktü.

Arena'da kupa yakışır!

Fenerbahçe yöneticisi İsfendiyar Zülfikari, Erciyes galibiyeti sonrası attığı Tweet'le olay oldu. "Arena'da kupa kaldırmak yakışır. Rakiplerimizi tebrik ederiz. İkincilik mücadelesinde başarılar" ifadesini kullanan Zülfikari daha sonra bu Tweet'i kaldırdı. "Tebrikler Fenerbahçem" ibaresi kaldı.

(Sabah)


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!