comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal kızdı, Yıldırım nasihat verdi

15 Mart 2014, Cumartesi 10:29

Moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen genç oyuncuya bir problemi olup olmadığını soran ve kendisine destek veren Fenerbahçe Başkanı'nın bu samimi ve içten yaklaşımı Salih'in hemen toparlanmasını sağladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor maçı öncesi başladığı tam gün mesaisine aralıksız devam ediyor.
 
Sarı-lacivertli oyunculardan önce tesislere gelen Yıldırım, yine Samandıra'dan en son çıkan isim oluyor. Başkan bu süre içinde tüm futbolcularla tek tek ilgileniyor. Yaptığı genel toplantılar dışında özel olarak baş başa da oyuncuları ile oturuyor, dertlerini saatlerce dinliyor. Bunun en canlı örneği dünkü çalışmada yaşandı. Antrenmanın sonunda takım arkadaşına sert girdiği için Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından sert uyarı alan Salih Uçan'ı idman biter bitmez yanına çağıran Yıldırım genç oyuncu ile bir süre konuştu.
 
Adı bir süredir transfer piyasasında geçen Salih'e destek veren ve nasihatlarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım'ın, oyuncunun hem performansını sorguladığı, hem de takıma daha faydalı olabilmesi için neler yapması gerektiğini anlattığı öğrenildi. Moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen Salih'e bir problemi olup olmadığını soran ve kendisine destek veren Yıldırım'ın bu samimi ve içten yaklaşımı genç oyuncunun hemen toparlanmasını sağladı.
 
‘AİLENİZİ GETİRİN'

Bu arada Yıldırım, futbolcularından bir istekte de bulundu ve herkesin ailesini Samandıra'ya getirmesini istedi. Başkan, bir aile olduklarının altını çizerek, tüm aile biriylerinin bir araya gelmesi halinde başarıya çok daha kolay ulaşacaklarını ifade etti. Futbolculardan eşlerini ve çocuklarını bundan böyle tesislere getirmelerini söyleyen Yıldırım'ın, “Burada hep birlikte zaman geçirelim. Üzüntümüzü, sevincimizi birlikte paylaşalım. Benimle özel hayatınızdaki sorunlarınızı da paylaşabilirsiniz. Ben hep buradayım. Her türlü sıkıntınız için kapım açık. Her şeyi birlikte çözebiliriz” dediği öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!