comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeliler soyunma odasında dans etti

12 Mart 2014, Çarşamba 08:32

Soyunma odasında beklemekten bir hayli sıkılan sarı-lacivertli futbolcuların bir kısmı ayak tenisi oynadı. Stattan çıkmanın uzun süre mümkün olmayacağını anlayan diğer oyuncular şarkılar söylerken, bir bölüm futbolcu onlara dans ederek katıldı.

Fenerbahçeli futbolcular, Trabzonspor maçında çıkan olayların ardından doğruca soyunma odasının yolunu tutarken, burada zaman geçirmek için sıra dışı yöntemlere başvurdular. Yaklaşık 4 saat soyunma odasında kalan ve stattan çıkmak için ortamın sakinleşmesini bekleyen sarı-lacivertli oyuncular başlangıçta yaşadıkları şoku çabuk attı.

Futbolcular belki de hayatlarında ilk kez bu kadar uzun süre kapalı bir yerde kaldı. Doğal olarak öncelikle karşılaşma içinde yaşananların değerlendirmesi yapıldı. Ardından odadan çıkmanın uzun süre mümkün olmayacağı anlaşılınca zaman geçirmek için alternatif yollar bulundu.

AZİZ YILDIRIM TAKİP ETTİ

Kimi futbolcular soyunma odasında ayak tenisi oynarken kimileri de şarkılarla zaman geçirdi. Bazıları ise bu şarkılara dans ederek katıldı. Tribünlerde yaşananın aksine iki takım futbolcuları arasında sorun yoktu. Koridorlarda uzun sohbetler edildi.

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım'ın gönderdiği, “Herkes sakin olsun, gerekirse özel uçakla yanınıza gelirim. Ortalık sakinleşmeden kimse dışarıya çıkmasın” mesajı da futbolculara aktarıldı. Yıldırım'ın gece boyunca Trabzon'da bulunan yöneticilerle temas kurduğu ve sıkıntı yaşanmaması konusunda düşüncelerini ilettiği kaydedildi.
Soyunma odasında bir ara biber gazı korkusu yaşandı.

Dışarıda emniyet ve taraftar arasında yaşanan gerginlikte sıkılan biber gazı koridorlara kadar tesir etti. Ancak gaz soyunma odasına kadar ulaşmadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!