Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın Trabzonspor maçı için şehre gitmeyeceği öğrenildi.
Pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maç öncesi konaklamasını Rize'de yapacak. Trabzon'daki baskı nedeniyle Rize tercihini yapan sarı lacivertlilerde başkan Yıldırım kafilede yer almayacak.
NTV Spor'un haberine göre derbiyi İstanbul'dan izleyecek olan Aziz Yıldırım'ın takımı yalnız bırakmamaları için kurmaylarına talimat verdiği öğrenildi. Yıldırım cezası nedeniyle tribünde yer alamayacaktı.
Sarı lacivertli yönetimden önemli isimlerin Trabzon deplasmanına gönderileceği belirtilirken Fenerbahçe taraftarının da Rize yolculuğu öncesinde Samandıra'ya giderek takımı motive etmesi bekleniyor.

