comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım'dan idmana ziyaret!

28 Şubat 2014, Cuma 22:34

F.Bahçe, G.Birliği maçı hazırlıklarını tamamladı. F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım yine idmanı takip edenler arasındaydı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 1 Mart Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım ile Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu, Deniz Tolga Aytöre, Erhan Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Haker ile Selim Kosif'in yanı sıra eski yöneticilerden Cihan Kamer, antrenmanın bir bölümünü izlediler.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maçla devam eden antrenman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sol kasık bölgesinde zorlama olan Crisitan Baroni, antrenmanda yer almazken, Pierre Webo ve Serdar Kesimal ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Bruno Alves'in de tedavisine devam edildi.

F.Bahçe Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bu antrenmanla tamamlayarak, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!