comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ulueren 'Acizliklerini gösterdiler!'

28 Şubat 2014, Cuma 19:36

Serhat Ulueren, Fenerbahçeli yöneticilerin yaptığı basın toplantısını çarpıcı ifadelerle değerlendirdi.

İşte Serhat Ulueren'in değerlendirmeleri:
 
"Aziz Yıldırım ve özellikle Deniz Tolga Aytöre'nin, başta benim ve birçok insanın gözünde zerre kadar değeri, itibarı ve güveni bulunmamaktadır."
 
"Biraz canları yanınca, birkaç pozisyon aleyhlerine karar verilince kükreyen bu insanlar maalesef Emre'nin, Caner'in, Volkan'ın küfürlerini görmezden gelerek, Meireles'in, Alves'in haince attığı tekmelere ve Türk insanının ahlakını bozan hareketlere yine sessiz kalarak ve neredeyse ödüllendirerek bir başkan ve yönetici acizliği göstermiştir." 
 
"Bu kişiler gibi diğer bazı kulüplerdeki kişilerin de benim gözümde zerre itibarı yoktur. Ve bunları asla kaale almıyorum. Futbolseverlerin de almamasını rica ediyorum. Bunlar için yürüyüş yapan kişileri de ciddi anlamda kandırıldıklarını düşünüyorum. Yürüyüş yapanlar parayı, desteği veriyor, bunlar kulüplerine ihanet ediyor."
 
"Bugüne kadar 'Fenerbahçe havuzdan çıkıyor, ligden çekiliyor, bu hakemleri istemiyor' gibi açıklamaları çok gördüm ve bunların hiçbiri bugüne kadar gerçekleşmedi. Yine insanların gözlerinin içine baka baka yapamayacakların şeyleri söylemekten çekinmiyorlar."
 
Kaynak: Vatan

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!