comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de Cristian için Ersan umudu

28 Şubat 2014, Cuma 14:32

Tahkim Kurulu'nun Ersan Gülüm'ün cezasını 1 maça indirmesi benzer olayla karşı karşıya kalan Cristian konusunda "emsal" olma umutlarını artırdı.

PFDK'nın verdiği kararlarla keyfi kaçan Fenerbahçe'de aynı gün Tahkim Kurulu'nun Beşiktaşlı Ersan Gülüm konusunda indirime gitmesi sarı-lacivertlileri Cristian konusunda umutlandırdı.

Bursa maçında rakibine yumruk attığı gerekçesiyle şiddetli hareketten PFDK'ya sevkedilen ve 2 maç cezaya çarptırılan Ersan Gülüm'ün bu 2 maçlık cezasının Tahkim Kurulu tarafından "sportmenliğe aykırı davranış"sınıfında değerlendirip siyah-beyazlı oyuncunun cezasını 1 maça indirmesi benzer olayla karşı karşıya kalan Cristian için umut oldu.

Elazığspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartı tartışma konusu olan ve hakem raporuyla şiddetlihareketten PFDK'ya sevkedilen ve 2 maç cezaya çarptırılan Brezilyalı oyuncuiçin de Tahkim Kurulu'nun bu eylemi sportmenliğe aykırı davranış sınıfına sokarak 1 maça indirebileceği görüşü ağırlık kazandı.

Sarı-lacivertlilerin Cristianla ilgili Tahkim Kuruluna başvurması halinde cezanın kaldırılması veya ertelenmesi talebinde bulunacağı ifadeedildi.

Kaynak: Sporx

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!