comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

GFB'den Aziz Yıldırım göndermesi

27 Şubat 2014, Perşembe 21:37

Genç Fenerbahçeliler'in resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada bir ifade çok dikkat çekti.

FutbolArena - Son dönemde hakem düdükleri ve federasyon kurumlarının verdiği kararlardan canı yanan Fenerbahçe kulübünün lokomotif taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler, TFF binasına yürüyeceklerini açıkladı.

3 Temmuz sürecinde başta 12 Numara.org oluşumu olmak üzere taraftar platformlarının mücadelelerini Aziz Yıldırım üzerinden yürütmeleri nedeniyle GFB yürüyüşlere ve protestolara destek vermemişti.
GFB'nin uzun süre sonra ilk kez böyle bir tepki göstermesi şaşırtırken, onlara ilk destek beklenmeyen bir yerden, 12 Numara.org'dan geldi. Twitter hesabından yaptıkları açıklamada "Tribün gruplarımızdan olan GFB'nin düzenleyeceği TFF organizasyonuna tam destek veriyoruz." yazıldı.

Ama GFB'nin yürüyüşün yeri ve saatini bildirdiği açıklamada kullandığı bir ifade kavga çıkarır türden oldu: "1 Mart 2014 Cumartesi günü saat 14:00'da Istinye Park önünde toplanarak, FENERBAHÇE! için Türkiye Futbol Federasyonu binasına yürüyoruz."

Bu bildiride Fenerbahçe kulübünün isminin büyük harfle yazılmasının yanı sıra sonuna ünlem işareti konarak bu yürüyüşün tek amacının Fenerbahçe olduğu vurgusu yapıldı. GFB'nin daha önceki protestolara katılmayışının ana sebebi yürüyüşlerin Aziz Yıldırım'ı savunma amaçlı olmasıydı.

Haber: Rıdvan AKSU

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!