comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal deplasman maçlarını düşünüyor

27 Şubat 2014, Perşembe 18:49

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal deplasmanlara kafa yoruyor. Yanal, lig sonuna kadar oynayacakları 6 dış saha maçının şampiyonluk yolunda belirleyici olacağını düşünüyor.

Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son 4 deplasman maçında 3 yenilgi ve 1 beraberlik alan Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal oyuncularını dış saha maçlarına daha iyi konsantre etmeye çalışıyor.
 
Karabük, Eskişehir ve Sivas'tan puansız, Elazığ deplasmanından ise bir puanla ayrılan sarı-lacivertliler; ligin sonuna kadar Trabzonspor, Gaziantepspor, Galatasaray, Beşiktaş, Akhisar ve Kayseri deplasmanlarına çıkacak. Bu maçların şampiyonluk yolundaki en zorlu engeller olduğunu dile getiren Yanal, futbolcularına olan güvenini dile getirdi.
 
Yanal oyuncularıyla yaptığı konuşmada strese kapılmadan rahat oynamaları durumunda bu zorlu dış saha maçlarından istedikleri sonuçlarla ayrılacaklarını söyledi.
reklam
 
Ersun Yanal'ın takımın başına gelişiyle birlikte ilk yarıyı rakiplerinin 10 puan önünde noktalayan Fenerbahçe, ikinci yarının ilk 5 haftasında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 8 puan kaybetmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!