comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de kayıpların nedeni bu mu?

27 Şubat 2014, Perşembe 10:33

Lig başlamadan futbolculara “Bu sezon galibiyet primi yok” diyen başkan, ne zaman ödeme sözü verse F.Bahçe kaybediyor.

F.Bahçe'nin art arda puanlar kaybetmesini kimileri teknik direktör Ersun Yanal'a, kimileri hakem hatalarına, kimileri de cezalı ve sakat futbolcuların çokluğuna bağlasa da madalyonun öbür yüzünde ‘prim laneti' yaşandığı da bir gerçek.. “Böyle şey mi olur?” deseniz de işin ironi kısmını bir kenara bırakırsak sarı lacivertlilerin üzerindeki kara bulutları başkanın verdiği ‘prim sözüne' bağlamamız mümkün. Çünkü sezon başında “Bu yıl size prim vermeyeceğim” diyen Aziz Yıldırım ne zaman yelkenleri suya indirip, prim dopingi yapacağının müjdesini verse takım tepetaklak oluyor. İşte size kanıtı:

DEPLASMAN FOBİSİ!

Aziz Başkan, futbolcularının Beşiktaş'la 3-3 berabere kaldığı karşılaşmadaki oyunundan o kadar memnun kaldı ki tek tek tebrik ettiği futbolculara “Hepimize helal olsun. Şimdi primi hak ettiniz. Devre sonuna kadar kalan 4 maçı da kazanın, paralar hesabınızda” dedi. Bu gazla sarı-lacivertliler önce Ç.Rize sonra da Kayseri'yi silindir gibi ezdi. Ardından Karabük deplasmanındaki felaket futbolla gelen kaçınılmaz mağlubiyet tüm hesapları altüst etti, prim hayâlleri de tıpkı 3 puan gibi uçtu gitti.

Daha sonra devre arası geldi, Yıldırım takımı 2. yarı öncesi motive etmek için sezon başındaki sözünden bir kez daha geri adım attı. “Fikrim değişti. Bundan sonra maç başlarının yanı sıra galibiyet primleriniz de hesaplarınıza yatacak” dedi. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Ersun Yanal'ın öğrencilerini ateşlemesi gereken bu sözler adeta ters tepti, deplasman fobisi başladı. F.Bahçe Eskişehir'den sonra Sivas'ta da kaybetti G.Saray'la olan fark iyice kapandı. Hemen ardından Kasımpaşa galibiyeti ‘Acaba galibiyet serisi mi başlıyor?' dedirtse de Elazığ'da 2 puanın bırakılması ne cepleri güldürdü ne de yüzleri.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!