comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Göçek'ten Baroni'ye; 'Niyeti...'

26 Şubat 2014, Çarşamba 08:32

Elazığspor mücadelesinde verdiği kararlar ile Fenerbahçe camiasından büyük tepki gören hakem Hüseyin Göçek, açıklamalarda bulundu.

Elazığspor maçında verdiği kararlar sonrası Fenerbahçe camiasının yeni hedefi haline gelen hakem Hüseyin Göçek, kendisine yönelik sert eleştirilere tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ardından yakınçevresi ile doksan dakikanın değerlendirmesini yapan Göçek'in, Cristian'ın kırmızı gördüğü pozisyonla ilgili, “Neden burada uyguladığım avantajı kimse konuşmuyor? Emenike az daha golü atıyordu. Oyunun devamında Cristian'a çıkardığım kartın ağır olduğu yorumlarına ise katılmıyorum. O pozisyonda futbolcunun hareketi kadar niyeti de önemliydi. Ve görüldüğü üzere Cristian'ın niyeti iyi değildi” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Bir diğer tartışılan konu olan Onur'un sarı kartına da değinen Hüseyin Göçek'in, “Avantajı oynattıktan sonra Onur'a kart göstermek için gittim. Elime sarı kartı aldım. Ancak o sırada yardımcının Cristian'ın tekme attığı uyarısı gelince sarıyı yerine koydum.Önce kırmızı kart gelir. Cristian'ı ihraç ettim. Ayrıca o sırada Onur yerdeydi. Yerdeki futbolcuya kart gösterilmez. Kırmızıyı gösterdikten sonra Onur'a o pozisyondaki sarıyı gösterdim. İki sarı kart söz konusu değil. Zaten durumu Kuyt'a da anlattım. O da bana hak verdi” dediği belirlendi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!