comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Sow sevinci! İdmanda..

25 Şubat 2014, Salı 18:32

Fenerbahçe'de bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Moussa Sow, idmanlara başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Elazığspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, ara vermeden 23. haftada 1 Mart Cumartesi günü Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör ErsunYanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, bir süredir tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Moussa Sow'un da yer aldığı bildirildi.
Elazığspor maçındagörev alan oyuncuların antrenmanı yenileme çalışması ile tamamladığı, diğer futbolcuların ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapmave pas çalışması yaptıkları kaydedildi. Çeşitli parkurlardan oluşan çalışmada dayanıklılık koşusu yapan sarı-lacivetlilerin, dar alanda oynadıklarıminyatür kale maçla günü tamamladıkları ifade edildi.

Sakatlıkları süren Pierre Webo ile Serdar Kesimal'in özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü, Bruno Alves'in de tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın(26 Şubat) sabah basına kapalıgerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!