comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Salih Uçan Roma'ya gitsin'

25 Şubat 2014, Salı 13:33

Spor Servisi programında konuşan Mehmet Demirkol, Salih Uçan konusunda çarpıcı tespitlerde bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor iledeplasmanda 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük bir darbe alan Fenerbahçe'de eleştiriler artmaya başladı. NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda açıklamalarda bulunan Mehmet Demirkol, Salih Uçan konusunda çarpıcı tespitlerde bulundu.

Ersun Yanal'ın ya da Fenerbahçe Yönetimi'nin Salih Uçan'ın neden oynamadığını açıklaması gerektiğini ifade eden Demirkol, "Şayet Fenerbahçe altyapısı, 18 kişilik maç kadrosunu tamamlayacak bir oyuncu bulamıyorsa o altyapı kapatılmalı" dedi.

"SALİH UÇAN'I NEDEN ROMA'YA VERMEDİLER?"

Roma'nın Salih Uçan için 6 milyon euroluk resmi bir teklif yaptığını dile getiren Demirkol, "Salih herhangi bir oyuncu değil Fenerbahçe'de. Şayet süre alamayacaksa bu net olarak açıklanmalı. Bu sezon neydi beklenti, Salih Uçan'ı tahtaya yaz, gerisini doldurdu. Salih bu sezon patlayacaktı ama olmadı. Bu patlama olmuyorsa şayet, ihtimaller var. Bu adamın oynamamasının bir sebebi vardır, bu sebep belirlenir ve açıklanır. Diğer bir sebep, Ersun Yanal düşünmüyordur. O zaman verin Salih'i Roma'ya gitsin adam, neden tutuyorsunuz. Roma, Salih'i istedi ve tam 6 milyon euroyu masaya koydu, olmadı." ifadelerini kullandı.

"ARDA'YI İZLERKEN TV'YE YAPIŞIYORUZ"

Salih Uçan'ın Fenerbahçe için çok kıymetli bir adam olduğunu ifade eden Demirkol, "Bu adam, Fenerbahçe için herhangi bir adam değil. Şundan dolayı söylüyorum; bu tip adamlar bizim futbolumuzda çok çıkmıyor. Salih gibi oyuncular yetişmiyor, 3 seneden bu yana Semih Kaya'yı konuşuyoruz. Bir tane Arda'mız var, millet izlemek için televizyona yapışıyor. Sanki Atletico Madrid, bizim babamızın oğlu, bize ne Atletico Madrid'den." şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE ALTYAPISINI KAPATSIN"

Fenerbahçe'ye alt yapı konusunda bir uyarı yapan Demirkol, "Fenerbahçe, maç kadrosunda 1 kişi eksik çıktı. Ersun Yanal bunu ilk defa yapmıyor, daha önce de böyle bir durum yaşandı. Koca Fenerbahçe'nin A2 Takımı'nda B Takımı'nda 17 Yaş Takımı'nda bir tane bile oyuncu yok mu bu takıma girebilecek? Şayet böyle bir oyuncu yoksa, kapatın o zaman Fenerbahçe altyapısını" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!