comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'ye bir darbe daha! Fark 4

24 Şubat 2014, Pazartesi 22:04

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın kapanış maçında lider Fenerbahçe, deplasmanda SB Elazığspor'la 1-1 berabere kaldı.

Ligde evinde dört maçtır kazanan ve bu performansı neticesinde düşme hattından kurtulan Sanica Boru Elazığspor, deplasmanda üç maçtır kaybeden lider Fenerbahçe'yi konuk etti.
İlk yarının büyük bölümünde daha derli toplu gözüken Elazığspor, sarı-lacivertliler karşısında oyundaki üstünlüğünü 45. dakikada öne geçerek taçlandırdı. İlk yarının bitimine az bir süre kala gelişen kontra atakta, Deniz'in pasıyla ceza alanında Onur topla buluştu. Bekir'den sıyrılan Onur, sol ayağıyla sol köşeye plase bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk yarı, Sanica Boru Elazığspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında ise Fenerbahçe, topa sahip olan taraf konumundaydı. Topla oynama yüzdesini Elazığspor karşısında %60'lara çıkartan sarı-lacivertli ekip, oyunda üstünlük kurma çabası içindeyken 10 kişi kaldı. 1-0 yenik durumdayken, Fenerbahçe'de Cristian Baroni avantaj oynatılan pozisyon ardından rakibi Onur'la münaşakaya girdi ve bu eylemi sonucunda direkt kırmızı kartla atıldı.

Bu dakikadan sonra 10 kişi mücadele eden sarı-lacivertliler, golü 83'te Mehmet Topal'la buldu. Sağ kanattanCaner Erkin'in uzak direğe yaptığı ortada boş durumda olan Mehmet Topal topla buluştu ve milli oyuncu skoru dengeledi: 1-1.

Karşılaşmanın kalan bölümünde skor değişmezken, taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Zirvede yeni fark 4
Fenerbahçe, bu sonuçla puanını 48'e çıkartırken; sarı-lacivertlilerle Galatasaray arasında hafta başında 6 olan fark 4'e indi. 

Sanica Boru Elazığspor ise 23 puanla 15. sırada bulunuyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!