comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin iskeleti çöktü

24 Şubat 2014, Pazartesi 08:31

Fenerbahçe'de zorlu Elazığspor deplasmanı öncesinde ideal 11'in neredeyse yarısı forma giyemeyecek. Özellikle savunma ve forvet hattındaki eksikler Ersun Yanal'ı düşündürüyor

Fenerbahçe'de sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle takım iskeleti adeta çöktü.

Elazığspor maçında savunmada Egemen ve Bruno Alves'ten, ortaalanda Emre Belözoğlu'ndan, hücumda Moussa Sow ve Pierre Webo'dan yararlanamayacak olan sarı-lacivertli ekipteteknik heyet yeni bir deplasman kâbusu yaşamamak için formüller arıyor. Eskişehirspor ve Sivasspor karşısında aldığı yenilgiler sonrası zirve yarışındaki büyük avantajını kaybeden Fenerbahçe bu yüzden Elazığ engelini tüm sıkıntılara rağmen hasarsız geçmek istiyor.

Gökhan Gönül haricinde savunma hattını tamamen değiştirmek zorunda kalacak olanTeknik Direktör Ersun Yanal, göbekte Bekir-Kadlec, sol tarafta ise Hasan Ali tercihini kullanacak.Caner ise orta sahaya kaydırılacak. Eksikler yüzünden Elazığ deplasmanına 17 kişi ile gitmek zorunda kalan Yanal'ın, sakatlığı düzelen Emmanuel Emenike'yi ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Bu arada cezalı olmasına rağmen kaptan Emre Belözoğlu takımını yalnız bırakmadı. Tecrübeli oyuncu Elazığ'a giderek arkadaşlarına destek olma kararı aldı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!